May 25, 2010

KONSPIRASI ' 2 ' : 8 DALIL ANWAR MANGSA FITNAH...

1. DAKWAAN SAIFUL KONONNYA ANWAR MELIWATNYA SECARA PAKSA HINGGA SEMBILAN KALI DALAM TEMPOH 2 BULAN MENIMBULKAN TANDA TANYA KENAPA BELIAU MENUNGGU BEGITU LAMA UNTUK MEMBUAT LAPORAN POLIS.

2. PERDANA MENTERI NAJIB RAZAK MENAFIKAN BERTEMU SAIFUL TETAPI KEMUDIAN MENGAKUI BERBUAT DEMIKIAN SETELAH " RAHSIA " ITU TERBONGKAR MENUNJUKKAN WUJUD KONSPIRASI POLITIK DI PERINGKAT TERTINGGI.

3. SAIFUL MEMBUAT LAPORAN POLIS TERHADAP ANWAR BEBERAPA HARI SELEPAS BERJUMPA NAJIB.

4. SELEPAS BERJUMPA NAJIB, SAIFUL MENDAKWA DIA DI LIWAT OLEH ANWAR PADA 26 JUN 2008. BAGAIMANAPUN SEHARI SEBELUM ITU SAIFUL MENGADAKAN PERTEMUAN DENGAN RODWAN MOHD YUSOF YANG KETIKA ITU TIMBALAN PENGARAH SIASATAN JENAYAH BUKIT AMAN. PERTEMUAN DI ADAKAN DI HOTEL CONCORDE KUALA LUMPUR DI BILIK 619. RODWAN ADALAH PEGAWAI SAMA YANG DENGAN PEMALSUAN BUKTI DALAM TUDUHAN FITNAH TEHADAP ANWAR PADA TAHUN 1998. KEPERLUAN RODWAN MENGATUR PERJUMPAAN SULIT DENGAN SAIFUL DI HOTEL BERKENAAN AMAT MENCURIGAKAN DAN SATU LAGI PETANDA SEBUAH KONSPIRASI TERTINGGI SEDANG BERULANG.

5. SAIFUL MENDAKWA ANWAR MELIWATNYA SECARA PAKSA UNTUK KALI TERAKHIR PADA KHAMIS 26 JUN 2008 TETAPI ANEHNYA BELIAU TERUS MENGHADIRI MAJLIS DI RUMAH ANWAR KEESOKAN HARI. BELIAU HANYA MEMBUAT LAPORAN POLIS PADA HTUKTUKARI SABTU.

6. SELEPAS PERJUMPAAN DENGAN NAJIB, SAIFUL BERTEMU DENGAN PEGAWAI POLIS RODWAN MOHD YUSOF - ORANG YANG SAMA DIKAITKAN CUBA MEMALSUKAN BUKTI DNA TERHADAP ANWAR PADA TAHUN 1999.

7. TINDAKAN PENDAKWA RAYA ENGGAN MENYERAHKAN DOKUMEN, SAMPEL BAHAN BUKTI DAN KETERANGAN SAKSI UNTUK MEMBOLEHKAN PEGUAM ANWAR MENYEDIAKAN PEMBELAAN TUNTAS.

8. JAWI ENGGAN MEMBAWA PERTUDUHAN QAZAF TERHADAP SAIFUL ATAS ALASAN MENUNGGUNKEPUTUSAN MAHKAMAH SIVIL - KALI PERTAMA PIHAK BERKUASA ISLAM TERPAKSA MENUNGGU KEPUTUSAN MAHKAMAH SIVIL UNTUK HAL-HAL MEMBABITKAN KEPENTINGAN ISLAM SEPENUHNYA.